121

Fa'atutuga Fa'atulagaina o tioata Plexiglass

1. O le plexiglass e faia i le polymethyl methacrylate, ma o le polymethyl methacrylate o loʻo i ai se vaega polar methyl group, o loʻo i ai le meatotino hygroscopic malosi.Ole fua ole vai e masani ona mana'omia le fa'amamago i luga o le pepa acrylic, ma o le tulaga e mana'omia mo le fa'amamago o le 78. Fa'agogo ile °C-80 °C mo le 5-6h.

2. O le Plexiglass o se polymer e le vaaia, o lona faʻaitiitia o le faʻaititia, e masani lava ile 0.45% -0.9, o lea e maua ai tulaga lelei mo le faʻaogaina o le saʻo i le gaosiga o le acrylic, ma e masani ona faia.E matua sa'o uma lava.

3. ole fetuutuunaiga laina ole polymethyl methacrylate i ambient vevela e le maua fluidity masani, ae e le-Newtonian fluidity.O le mea lea, i le maualuga o le vevela, o le a faʻaitiitia le solubility o le plexiglass.Ole plexiglass lea.E matua maaleale i le vevela.

4. le vevela o le plexiglass i le faagasologa o le tafe e masani lava e uiga i le 150 ° C, ae ina ua amata ona pala le plexiglass, e maualuga atu le vevela nai lo 270 ° C, o lea e matua fetuutuunai lava i tulaga o suiga vevela, o le a le e afaina Faʻatupuina e ala i le aʻafiaga o le vevela, maualuga le vevela o le teteʻe o le uiga o le plexiglass.

5. plexiglass foi o loʻo i ai le lelei o le tipiina, e mafai ona faʻaogaina e le laser tipi i lalo o le tulaga o le lapopoa lelei, faigofie ma le maualuga, o lenei vaega e le o iai i le tioata, o lea e mafai ai e le acrylic ona faʻasaga i le maualuga o le vevela ma le vevela o le siosiomaga.E le tau popole tagata fa'atau ile vevela ile taimi ole gaosiga.


Taimi meli: Iul-01-2010