121

Acrylic resins e fa'avasegaina i le gaosiga o metotia

1. Emulsion polymerization: E maua e ala i le tali atu i se monomer, se initiator ma vai fa'amuta fa'atasi.E masani lava, o le resini o le 50% solid emulsion, ma o se vaifofo latex e aofia ai le 50% vai.O emulsions synthesized e masani ona lanu paʻepaʻe susu (Dingdal phenomenon), ma o le vevela suiga tioata ua mamanuina e tusa ai ma le FOX formula.O le mea lea, o lenei ituaiga o emulsion o loʻo i ai se mamafa mole mole tele, ae o le mea moni e masani lava 40% i le 50%.O le gaosiga o gaosiga e manaʻomia ai le pulea saʻo, ona o le faʻaogaina o le vai e avea o se solvent, emulsion faʻafeiloaʻi.

2. Suspension polymerization: O se faiga faʻalavelave lavelave ma o se auala e faʻaaogaina mo le gaosiga o resini malosi.O le resini ma'a'a o lo'o a'afia ile polymerization tali e fa'aaoga ai se acrylate o lo'o iai vaega methyl.O acrylates ma se vaega methyl e masani lava o loʻo i ai se vaega faʻapitoa, ma o le tali polymerization i le vaʻa tali e le faigofie ona pulea, ma e faigofie ona pipii i le ulo faʻafefe.

3. Polymerization tele: O se faiga sili ona lelei gaosiga.O le faagasologa o le tuʻuina lea o mea mataʻutia i totonu o se ata palasitika faʻapitoa, ona tali atu lea i agglomerates, aveese le pulverization, ona faʻamama lea.O le mama o le resin acrylic mautu na gaosia e lenei metotia e sili ona maualuga i auala uma gaosiga, ma o le oloa e mautu.O feusuaiga foi e sili ona lelei, ma o ona faaletonu e tumu foi.


Taimi meli: Tes-01-2021